Online marketing meewerkstage of afstudeerstage bij een klimaatbewuste organisatie

Wordt onderdeel van het marketing team met diverse werkzaamheden

Dit ga je leren

Gedurende jouw marketing meewerkstage ga jij de online marketing van het bedrijf oppakken. Jij zal je bezig houden met alle marketingwerkzaamheden die het bedrijf heeft, zowel offline als online. Van Social Media tot SEO/SEA en het schrijven van content. Ook de website kan nog beter ingedeeld worden en worden voorzien van content. Iets waar jij als stagiaire ook inbreng op hebt.

Jij zorgt ervoor dat de marketing van jouw stagebedrijf verbeterd wordt. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden. Deze ideeën kunnen besproken worden met je manager en mag je vervolgens zelf uitwerken, mocht dit in lijn liggen met hun wensen.

Taken die hierbij horen zijn bijvoorbeeld:
✔ Het bedenken, creëren en verwerken van content
✔ Het schrijven van artikelen voor de website en het bewerken van de indeling van de website.
✔ Het verbeteren van de vindbaarheid via de zoekmachines
✔ Meewerken aan marketing campagnes en advertenties
✔ Het bijhouden van de social media pagina's
✔ Het schrijven en versturen van nieuwsbrieven via e-mail

Ben jij een student die gaat afstuderen en dus opzoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Ook daar is bij deze organisatie ruimte voor! Gezien de grootte en groei van de organisatie zijn er altijd wel problemen die opgelost kunnen worden. Voor je afstudeeropdracht krijg je 2 dagen per week, de overige dagen zal je onderdeel worden van het marketing team (met onder andere bovenstaande werkzaamheden).

Geïnteresseerd in een kennismaking of benieuwd naar meer informatie over de organisatie achter deze vacature? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf.

Ben jij zowel creatief als analytisch ingesteld en heb je affiniteit met duurzaamheid en online marketing? Dan is dit dé stage voor jou!

Dit ben jij

✔ Je hebt affiniteit met online marketing en duurzaamheid
✔ Communicatief vaardig
✔ Creatief met oplossingen en ideeën voor de marketing.
✔ Proactief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de duurzaamheid en er werken 143 medewerkers binnen het bedrijf. Aangezien het een jonge en dynamisch sfeer heeft is de doorloop hoog. Er worden veel nieuwe mensen aangenomen maar er vertrekken ook redelijk wat mensen per jaar. Het bedrijf groeit nog steeds erg hard in omzet maar ook in medewerkers aantal. Een bedrijf zoals deze is perfect voor een student die stappen wil maken met zijn kennis. Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Jij zal samenwerken met de marketing collega's en ze zullen je ook begeleiden tijdens je stage. Het bedrijf is voor iedereen gemakkelijk te bereiken aangezien het station praktisch naast het kantoor zit. Daarnaast krijg je een prima stagevergoeding en is het mogelijk om nog langer te blijven werken na je stage.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Allemaal jongvolwassenen