Meewerk of afstudeerstage klantcontact en marktonderzoek

Tijdens jouw stage ga je je bezig houden met uit uitvoeren van marktonderzoek en in contact komen met klanten

Dit ga je leren

Lijkt het jou interessant om onderzoek te doe voor een grote organisatie met meer dan 1300 IT professionals in Oost-Europa? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige stagebedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale producten/platformen, waarmee zij organisaties helpen met het opschalen van hun eigen IT omgeving. Daarbij ontwikkelen zij bijvoorbeeld leerplatformen voor ziekenhuizen, om het personeel te trainen.

Tijdens jouw afstudeerstage ga je de organisatie helpen met het onderzoeken van de markten (domeinen) waarop de organisatie actief is. Je onderzoekt de trends en ontwikkelingen op de markt, de concurrenten die zich op de markt bevinden, de mogelijke doelgroepen en uiteindelijk doe je aanbevelingen aan het bedrijf. Op welk segment moeten zij zich richten en waarmee moet het bedrijf rekening houden?

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze afstudeerstage zijn:
- Verschillende focusdomeinen onderzoeken
- Third party logistics organisatie in kaart brengen en onderzoeken
- Succesfactoren binnen de organisatie onderzoeken
- Optimalisatie CRM
- Klantcontact telefonisch en op events
- Positionering van de organisatie in kaart brengen

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt als als student binnen met een frisse blik. Jij helpt mee met het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Je start de dag met een kopje koffie/thee en gaat aan de slag met de besproken onderwerpen. Je onderzoekt welke mogelijkheden er zijn om het marktaandeel van jouw stagebedrijf te vergroten en verwerkt dit uiteindelijk in jouw plan. Tijdens jouw stage zal je ook aanwezig zijn om events, waar onder de GP om klanten te spreken.

Tijdens jouw stage ben jij minimaal 3 dagen per week bezig met werkzaamheden/onderzoeken en de overige dagen kan jij aan je persoonlijke onderzoek besteden.

Dit ben jij

- Proactief
- Niet op je mond gevallen
- Directe communicatie
- Energiek

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in IT en er werken 25 medewerkers in Amsterdam en 1300+ in Oost-Europa. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als familiair.

Je komt te werken op een afdeling met 25 collega’s. Zij houden zich bezig met verschillende werkzaamheden binnen de organisatie.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Familiair
local_bar
Leuke events