Marketing afstudeerstage bij een internationaal bedrijf

Jij gaat de nieuwe waardepropositie van dit bedrijf op de kaart zetten

Dit ga je leren

Jij gaat stage lopen bij een dynamisch bedrijf met meer dan 2000 enthousiaste professionals die verspreid over 9 landen werken aan creatieve en innovatieve digitale oplossingen. Als serviceprovider streven zij ernaar om IT-oplossingen te vinden en bedrijfsprocessen te verbeteren voor diverse klanten, waaronder grote namen zoals Walibi en de Brusselse openbaarvervoersapp. Met 2000 medewerkers, verdeeld over landen als Frankrijk, België, Duitsland en Luxemburg, opereert dit bedrijf op internationale schaal.

Over de opdracht:
Dit bedrijf heeft een nieuwe propositie die zij willen uitdragen, met focus op de website. Je zult betrokken zijn bij het herschrijven van de waardepropositie, het testen ervan op de markt en het uitvoeren van marketingcampagnes op platforms zoals LinkedIn. Daarnaast werk je nauw samen met een Belgische marketeer, de Head of Marketing uit Frankrijk en de Senior Marketing van ons kantoor in Utrecht. Het betreft een uitdagende opdracht waarbij je de kans krijgt om je copywriting- en onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen.

Tijdens jouw stage kan je 50% van je tijd besteden aan het schrijven van een onderzoek en 50% aan het hands-on werken aan concrete projecten. Er is een reële kans op doorgroeimogelijkheden naar een vaste functie na de stageperiode, waardoor je deel uitmaakt van een toegewijd team. Binnen deze internationale setting heb je de unieke kans om samen te werken met collega's uit diverse landen, waaronder de Belgische en Franse kantoren, en jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Zo ziet jouw dag eruit

Begin de dag met een kop koffie en een overzicht van je planning. In de ochtend houd je je bezig met de voorbereiding van netwerkevenementen, herschrijven van de waardepropositie en de herstructurering van de website.
Vervolgens geniet je van de lunchpauze met je collega's, waar je kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod van belegde broodjes. In de middag ga je met volle energie naar het netwerkevenement, waar je nieuwe connecties maakt en de vernieuwde propositie presenteert. Sluit de dag af met een gevoel van voldoening, wetende dat je zowel online als offline bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

Dit ben jij

✔ Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.
✔ Je bent creatief
✔ Je bent communicatief sterk
✔ Je bent proactief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in innovatieve digitale sector en er werken 2000 medewerkers binnen het bedrijf en 6 op het kantoor in Utrecht. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de marketing afdeling met 3 collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
250+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Perfecte locatie!