Internationale stage of afstudeerstage

Jij gaat bij deze toffe club ondersteunen op de klantenservice

Dit ga je leren

Dit bedrijf is een moderne en toffe club die op zoek is naar een Nederlandse student met internationale ambities. De organisatie bestaat uit meerdere online platformen die werken met een klantenservice voor verschillende landen (Duitsland, Nederland, Italië, Spanje en Frankrijk). Op dit moment zijn ze op zoek naar een jonge en frisse student die kan ondersteunen op de Nederlandse klantenservice afdeling.

Je zal leren om te werken in een internationale omgeving met verschillende culturen. Je krijgt super veel verantwoordelijkheid en er is ook ruimte voor een onderzoek. Dit onderzoek zal je in samenspraak met de bedrijfsbegeleider formuleren.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt als afstudeerstudent binnen met een frisse blik. Jij helpt mee met het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Je start de dag met een kopje koffie/thee en gaat aan de slag met de dagelijkse activiteiten.

In de drukke periodes raakt het systeem soms overbelast en dan moeten de bestellingen handmatig ingevoerd worden. Daarnaast zal je emails beantwoorden, systemen bijhouden, vragen afhandelen en soms ook telefonisch klanten te woord staan.

Dit ben jij

- Communicatief vaardig
- Je kan communiceren in het Duits
- Je bent sociaal
- Hard werken is voor jou geen probleem
- Je bent bereid om gedurende de stage in Duitsland te wonen

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is opgericht in door twee graffiti-artiesten die graffitikunst bundelden in een magazine wat ze wereldwijd verkochten. Omdat beide eigenaren "streetwear" droegen begonnen ze in de middenpagina advertenties te plaatsen van de kleding die ze droegen. Dit sloeg erg aan en ze begonnen in 2000 een webshop met streetwear en sneakers. Dit is zo populair geworden dat ze momenteel 70 medewerkers hebben en ruim 200.000 klanten hebben en nog steeds bezig zijn om Europa en de rest van de wereld te veroveren met hun hippe kleding en gave sneakers.

Omdat het bedrijf nu ook de Nederlandse markt aan het veroveren is zijn ze op zoek naar een stagiaire die gaat meewerken op de marketingafdeling en zich bezig zal houden met de aftersales. Je zult de vragen van klanten behandelen en je daarnaast ook bezighouden met de social media. Je houdt de Facebook- en Twitterpagina van het bedrijf up to date. Daarnaast wordt eigen inbreng erg aangemoedigd.

Het stagebedrijf helpt je met het vinden naar woonruimte en je krijgt een zeer ruime stagevergoeding.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel en hip
local_bar
Je wordt gezien als volwaardig werknemer