Afstudeerstage overname kasteel

Jij gaat je bezig houden met de overname van een hotel!

Dit ga je leren

Als afstudeerstudent ga jij je bezig houden met de overname van dit mooie luxueuze hotel. Per januari 2020 beland dit hotel in de handen van de nieuwe eigenaren. Een flinke klus waarbij jij kan ondersteunen. Studeer jij aan de hogere hotelschool en ben jij nog opzoek naar een afstudeerstage per september? Dit is jou kans!

Daarnaast ben jij het visitekaartje van dit luxe hotel. Je hebt ervaring en affiniteit met luxueuze hotels en gaat uiteraard gastgericht te werk.

Naast jou ondersteuning in de operatie kan jij ook een afstudeeropdracht uitvoeren binnen deze organisatie. Er liggen diverse vraagstukken op jou te wachten die te maken hebben met de grote overname.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag is niet standaard. Elke dag gaat er voor jou anders uitzien! De ene dag bel je met alle leveranciers, de andere dag ben je bezig met observatie en interviews van medewerkers. De week erna staat jouw focus op klanttevredenheid. Het is dus wel belangrijk dat jij tien dingen tegelijkertijd kan doen. Je beantwoord vragen van jouw collega's, maar gaat daarnaast aan de slag met een onderzoek.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze stage. Natuurlijk krijg je daar wel goede begeleiding bij. Wekelijks zit jij met jouw stagebegeleider om te kijken wat er deze week op de planning staat en waar jouw focus op komt te liggen.

Dit ben jij

Ben jij allround en pro-actief? Ben jij een echte multi tasker en heb jij aan een woord genoeg? Regel jij altijd de vriend(inn)enweekenden? Dan zoekt dit hoogwaardige hotel jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een luxe hotel en er werken 103 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als formeel, er moet kwaliteit worden neergezet.

Je bent actief als office manager en bent verantwoordelijk voor planning en front office! Je ontvangt begeleiding van de eigenaar op hoog niveau.

Je ontvangt een mooie, marktconforme stagevergoeding. Wellicht is een auto praktisch, want het bedrijf is (mede door de prachtlocatie) niet enorm goed bereikbaar met het OV.
group
100+ medewerkers
mood
Formeel, hotel van hoog niveau
local_bar
Jouw stagebedrijf viert ook regelmatig huwelijken!