Afstudeerstage of stage social media

Jij gaat aan de slag op de marketingafdeling bij dit mooie bedrijf!

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij aan de slag met de social media van jouw stagebrijf. Je zult bezig zijn met het beheren van alle social media accounts. Dit zijn Facebook, LinkedIn, Twitter, etc. Je gaat interactieve posts bedenken en schrijven voor de desbetreffende doelgroep en hiermee ga jij hopelijk het aantal volgers en likes vergroten. Daarnaast zul je je bezig houden met een onderzoek waarbij de hoofdvraag luidt: 'Hoe kan jouw stagebedrijf social media het beste inzetten?'.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw afstudeerstage gaat ervoor zorgen dat jouw stagebedrijf haar doelgroep via social media bereikt en haar naamsbekendheid hiermee vergroot. Jij zult als afstudeerstagiair een frisse blik hebben in het bedrijf aangezien jij weet wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media.

Dit ben jij

- Je hebt interesse in Online Marketing
- Proactief
- Zelfstandig
- Creatief
- Analytisch

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in professionele keukens en er werken 100+ medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing met 4 collega’s. Zij houden zich bezig met alle online en offline marketing.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto kan nodig zijn.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige collega's