Afstudeerstage marktonderzoek

Je gaat bij een kledingmerk een marktonderzoek uitvoeren

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage help je dit bedrijf met het onderzoeken van de (potentiële) markt waarop het bedrijf actief is. Ze werken nu namelijk alleen via externe retail partners, en dit willen ze gaan uitbreiden naar online verkoop.

Hiervoor wil het bedrijf de markt geanalyseerd hebben, waarna jij een online marketing plan gaat schrijven. Daarnaast kan je meekijken met het hele proces om de precieze business van het bedrijf in kaart te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het meekijken met een fotoshoot.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt als afstudeerstudent binnen met een frisse blik. Jij helpt mee met het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Je start de dag met een kopje koffie/thee en gaat aan de slag met jouw afstudeeropdracht. Je onderzoekt welke mogelijkheden er zijn om het marktaandeel van jouw afstudeerbedrijf te vergroten en verwerkt dit uiteindelijk in jouw plan.

Jij bent hoofdverantwoordelijke voor het onderzoek en dit is jouw prioriteit. Als je wil kun je daarnaast ook nog wat meewerken.

Aangezien de organisatie bestaat uit 2 vaste medewerkers, zoeken ze een student die bijvoorbeeld een afstudeerrichting ondernemerschap studeert. Met deze opleiding kan je binnen een kleinere organisatie starten.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Proactief
- Gemotiveerd
- Nieuwsgierig
- Affiniteit met kleding

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in kleding en er werken 3 medewerkers binnen het bedrijf, het is namelijk een ontzettend veelzijdige en dynamische organisatie. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
1+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
kledingmerk