(Afstudeer)stage marktonderzoek

Jij gaat een marktonderzoek uitvoeren voor een groot internationaal bedrijf!

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een stage of een afstudeerstage waarbij je jezelf fulltime kan bezig houden met een onderzoek? Dan is dit de stage voor jou! Voor een groot technisch bedrijf in Eindhoven ben ik op zoek naar een student die aan de slag gaat met een marktonderzoek.

Je toekomstige stagebedrijf is een produceert bouwmaterialen en is een grote speler in de markt. Het bedrijf heeft wereldwijd duizenden medewerkers en is verdeeld over verschillende vestigingen in Nederland en het buitenland.

Op dit moment heeft de organisatie een nieuw soort vloerverwarming ontwikkeld. Dit is iets helemaal nieuws voor het bedrijf, ze zijn namelijk helemaal niet actief in deze markt. Daar ga jij de organisatie bij helpen! Jij gaat aan de slag met het schrijven van een marktonderzoek.

Zo ziet jouw dag eruit

Gedurende jou (afstudeer) stage ga je onderzoek doen naar de markt van vloerverwarmingen. Je gaat bijvoorbeeld onderzoeken;

- Wat voor vloerverwarming systemen zijn er?
- Wat doet de concurrentie?
- Hoe ziet de keten er uit, waar wordt het verkocht?
- Wat zijn de beweegredenen van mensen om vloerverwarmingen aan te schaffen?
- Waar moet het nieuwe product allemaal al voldoen?

Dit eerste onderzoek kan je zien als een soort haalbaarheidsstudie, na het afronden hiervan ga je aan de slag met het in de markt zetten van het product. Je wordt gedurende je (afstudeer)stage begeleid door een product manager en de marketing manager.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Dynamisch
- Jij neemt geen genoegen met het eerste antwoord!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de techniek en er werken rond de 125 medewerkers binnen deze vestiging van het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als hardwerkend, maar ook gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gave club!