Stage of afstudeerstage logistieke procesoptimalisatie

Jij mag alle processen in kaart brengen en zorgen dat ze de maximale winst hiermee gaan behalen

Dit ga je leren

Tijdens jouw stageperiode ga jij alle logistieke processen in kaart brengen binnen de organisatie en deze processen ga je vervolgens optimaliseren. Je brengt de bottlenecks in kaart en voor deze bottlenecks schrijf je verbetervoorstellen. Aan het einde van je stageperiode heb je het bedrijf geholpen met efficiënter lopende processen. Jij weet precies uiteindelijk waar ze de meeste winst kunnen behalen en hoe dit te implementeren.

Zo ziet jouw dag eruit

Goedemorgen! Jij bent binnen en neemt eerst een kopje koffie, begroet je collega's. Jij kijkt welke taken voor vandaag op de planning staan en wat je deze dag moet doen. Voor vragen kan je terecht bij jouw stagebegeleider, maar de nodige mate van zelfstandig is gewenst. Je stagebegeleider zal altijd bereid zijn om je te helpen met de dingen waarmee je vast loopt. Door jouw kennis van het vak help je het bedrijf met het efficiënter lopen van processen.

Dit ben jij

- Pro actief
- Zelfstandig
- Kennis van logistiek
- Affiniteit met transport

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in logistiek en er werken ongeveer 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet super te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig.
group
5+ medewerkers
mood
Platte organisatie
local_bar
Werken met A-merken