Veelzijdige (afstudeer)stage in de richting van Business & IT

Je gaat nauw samenwerken met de manager automatisering en leer je meer over IT!

Dit ga je leren

Tijdens jouw (afstudeer)stage werk je nauw samen met de manager automatisering en houd je je bezig met alles wat met automatisering te maken heeft. Hierbij houd je onder andere andere eerstelijnsvragen weg bij de manager, doe je onderzoek naar de huidige systemen, kijk je hoe de organisatie slimmer en effectiever kan werken en vergelijk je de verschillende filialen?

Bij deze organisatie krijg je tevens de ruimte om verder te onderzoeken waar je interesses liggen en hier meer over te leren!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een kop koffie en een gesprek met de manager automatisering. Als zijn rechterhand houd je nauw in de gaten wat hij doet en leer je meer over wat het vak echt inhoudt. Tevens heb je ook de ruimte om je eigen onderzoek samen te stellen en mee te kijken in verschillende vestigingen.

Dit ben jij

- Proactief
- Zelfstandig
- Analytisch
- Nieuwsgierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de uitzendbranche en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Naast jouw stagewerkzaamheden zal jij een onderzoek uitvoeren waarbij het bedrijf openstaat voor jouw inbreng. Bij dit bedrijf heb je dus echt de kans om te ontdekken wat je leuk vindt en je hier verder in te specialiseren!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Unieke branche