Stage Business IT

Mooie stage Business IT

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een student die het verschil voor ze kan maken. Ze zijn actief in de machinebouw. Ze hebben een bepaald framework van waaruit berekeningen worden gemaakt met verschillende soorten data. Deze werkt alleen niet optimaal en werkt ook maar voor 1 project. Ze willen dit framework als basis gebruiken en gaat deze beter maken. Hierdoor wordt er veel handmatige werk binnen de organisatie geautomatiseerd. Je maakt een inventarisatie hoe dit zou moeten gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en levert uiteindelijk een optimalisatie op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de optimalisatieslag binnen het framework maar je start de dag met je betrokken collega's op de IT afdeling! Jullie nemen samen door wat er die dag allemaal te doen staat en verdelen de taken. Deze IT experts staan ook altijd voor je klaar als je vragen hebt, jullie zijn echt een team samen.

Dit ben jij

- Studeer business IT
- Handig met systemen
- Zelfstandig
- Assertief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de machinebouw en er werken 4 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Hecht team