Stage of afstudeerstage op gebied van recruitment op een toffe locatie in het centrum

Jij gaat dit bedrijf helpen op gebied van recruitment en er is een grote kans op een startersfunctie na je afstudeerstage!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stage biedt jou de mogelijkheden om alles te leren over recruitment. Taken en werkzaamheden die je oppakt tijdens jouw recruitmentstage zijn onder andere:

- Op zoek gaan naar nieuwe kandidaten
- Het benaderen van nieuwe kandidaten
- Het houden van telefonische intakegesprekken
- Het houden van real life intakegesprekken
- Brainstormen over ideeën om meer kandidaten aan te trekken

Naast deze taken zijn er zeker nog andere mogelijkheden bij dit bedrijf. Graag ziet het bedrijf dat je zelf ook laat weten wat je wil. Ben je op zoek naar een afstudeerstage? Daar heeft dit bedrijf ook voldoende mogelijkheden voor. Doordat het een snelgroeiend bedrijf is hebben ze meerdere vraagstukken die opgepakt kunnen worden. Het bedrijf vindt het belangrijk dat jij hier zelf de lead in neemt en aangeeft op welk gebied je bezig zou willen gaan met een vraagstuk. Je hebt dus een ondernemende instelling nodig. Daarnaast is een voorwaarde wel dat er voor 2 a 3 dagen in de week meegewerkt dient te worden op gebied van recruitment.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor midden in het centrum van Amsterdam, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Het is belangrijk dat jij relaties met kandidaten weet te onderhouden.

Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleidt door een van de oprichters van het bedrijf, iemand met erg veel ervaring in deze wereld!

Dit ben jij

- Dit bedrijf werkt voornamelijk met banken, dit vraagt enige gevoel
of interesse in de financiële wereld
- Een zelfstandige werker, je krijgt bij dit bedrijf erg veel vrijheid
- Representatief aan de telefoon
- Je kunt een nette mail schrijven, zonder spel- en taalfouten
- Pro-actief & nauwkeurig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de wereld van de recruitment en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en jong, de gemiddelde leeftijd is ongeveer 30 jaar. Je krijgt bij dit bedrijf veel vrijheid om het werk te doen op de manier dat jij fijn vindt.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is erg goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel en jong
local_bar
Midden in Amsterdam