Afstudeerstage/stage optimalisatie HR afdeling

Gedurende jouw stage ga je aan de slag met het opzetten van onderdelen voor de P&O

Dit ga je leren

Jouw toekomstig stagebedrijf biedt jou de mogelijkheden om het HR vak van A tot Z te leren binnen een authentiek bedrijf! Je bent samen met de andere HR medewerkers verantwoordelijk voor alle medewerkers binnen het bedrijf. Zowel een meewerkstage als een afstudeerstage is mogelijk!

De vraag vanuit deze organisatie ligt op het gebied van het opzetten voor P&O onderdelen. Zo ga je onder andere uitzoeken hoe een professionelere administratie opgezet kan worden. Na het uitzoekwerk ga je uiteraard ook aan de slag hiermee! Naast dit vraagstuk liggen er uiteraard nog meer onderdelen op het gebied van HR waar jij je mee bezig zal houden!

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR afstudeerstage/stage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

Ben jij echt een mensen mens? Heb jij een goed staaltje menselijk inzicht? Ben jij empathisch maar wel realistisch? Dan zoekt deze organisatie jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de installatietechniek en er werken 80 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en no-nonsense.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto maakt het makkelijker.

group
50+ medewerkers
mood
Informeel en plat
local_bar
:)