Afstudeerstage of stage HR in de medische IT branche!

Veelzijdige HR stage of afstudeerstage!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf biedt jou de mogelijkheden om alles te weten te komen over de HRM taken die je later zal toepassen in het bedrijfsleven. Taken en werkzaamheden die je kan oppakken tijdens je HR afstudeerstage zijn onder andere:

- Regelen van verlof en verzuim
- Administratieve werkzaamheden (zoals contracten)
- Wet en regelgeving
- Werving & selectie
- Meehelpen met het opzetten van workshops en events

Daarnaast wil jouw stagebedrijf graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze stage of afstudeerstage volledig kunt ontwikkelen. Ook krijg je de ruimte om eventueel een stageopdracht uit te voeren.

Zo ziet jouw dag eruit

Op dit moment is de organisatie op het gebied van HR met verschillende projecten bezig waar ze ondersteuning bij kunnen gebruiken. Zo zijn ze onder andere bezig met het digitaliseren en automatiseren van de werving en een stuk van de HR. Je komt gedurende deze stage nauw samen te werken met een HR professional. Wanneer je als afstudeerder aan de slag gaat is er een grote kans dat je mag aanblijven in een fulltime functie na je stage!

Dit ben jij

- Extravert en sociaal!
- Vind het niet erg om in een dynamische omgeving te werken
- Studeert P&O of HRM
- Woonachtig in omgeving Echt of in het bezig van een auto
- Starten kan het gehele jaar!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de medische software, denk hier bij aan bijvoorbeeld patiëntendossiers van apothekers, tandartsen etc. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft twee locaties in Nederland. Vanuit deze twee locaties word er gericht op Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk!
group
100+ medewerkers
mood
Dynamisch en open
local_bar
Voor lunch wordt elke dag gezorgd!