Stage Research & Development bij een internationale Investeringsorganisatie!

Jij gaat aan de slag op de R&D afdeling en je gaat je richten op investerings management!

Dit ga je leren

Jouw toekomstig stagebedrijf is actief in de investeringsbranche. Ze zijn wereldwijd actief en hebben een groot portfolio aan nationale en internationale klanten. Voor de afdeling Research & Development zijn ze op zoek naar een leergierige student die graag de handelsactiviteiten van deze organisatie wil leren kennen.

Je gaat je bezig houden met taken gerelateerd aan data management, de analyse van financiële indicatoren en de bedieningsmodellen gericht op verschillende activa sectoren. Je gaat onderzoek doen naar de uitvoering van modellen gericht op portfolio's en de handel in effecten. Ook ga je je bezig houden met de periodieke rapportage voor zowel de nationale als internationale klanten.


Hij zal onderzoek uitvoeren, modellen voor portofolio's en handel in effecten en rekenprestaties uitvoeren

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt te werken binnen een informeel en open team. Het bedrijf staat open voor jouw ideeën en inbreng. Daarnaast zal je de eerste tijd van je stage intensieve training en begeleiding krijgen om je kennis bij te brengen van de handelstransacties. Een unieke kans om je kennis te vergroten en in praktijk te brengen!

Dit ben jij

- Leergierig
- Enthousiast
- Energiek
- Spreekt goed Engels

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in Investeringsbranche en er werken 15 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig!
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leuke bedrijfsuitjes met een internationaal team!