Stage of afstudeerstage accountancy

Leren van professionals en je specialiseren op een bepaald vlak

Dit ga je leren

Jouw stagebedrijf is een accountants- en advieskantoor gevestigd te Purmerend.
Ze zijn actief in de gehele regio en komen vooral bij midden- en kleinbedrijven in verschillende branches. Ze beperken zich niet tot de regio, maar werken ook elders in het land. Ze hebben accountants werken met verschillende expertises. Jouw stageplaats zal zich toespitsen op een van deze specifieke expertises, afhankelijk van jouw wensen, behoeften en ervaring.

Je hebt in jouw studie al veel geleerd over Finance maar gaat het nu in de praktijk brengen. Je hebt al wat kennis over financiële begrippen en je vindt het niet erg om te werken met veel cijfers. Los jij alle puzzels altijd op als het om cijfertjes gaat?

Ze zijn op zoek naar een stagiair die graag wil leren. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bezig zijn met controlewerkzaamheden, wettelijke controle en vrijwillige controles, gecombineerd met andere werkzaamheden zoals:

- Samenstellen van aangiftes
- Maken aangiften van inkomsten en vennootschapsbelastingen
- samenstellen van publicatierapporten
- Boeken van administraties
- Aangifte omzetbelasting maken
- Op het gebied van advies kun je wel eens meekijken bij een professional

Wil jij een afstudeerstage lopen? Dan is er ook genoeg ruimte voor een onderzoek. Deze kan in samenspraak met de stagebegeleider opgesteld worden.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag met een kopje koffie en bekijkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Je bent leergierig en kijkt graag mee met anderen collega's om te leren, maar vindt het ook leuk om eigen werkzaamheden op te pakken voor de kleinere organisaties. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

- Je werkt graag in een klein en hecht team
- Je werkt graag met korte lijnen
- Je neemt initiatief en bent proactief

Over dit bedrijf

Zoals gezegd is het bedrijf een accountant- en belasting advieskantoor. Binnen het bedrijf werken accountants met verschillende expertises, zoals AA-accountants, RA-accountants, belastingadviseurs en loon- en salarisspecialisten. Jij zal komen te werken onder een van deze specialisten, zodat je leert van de besten. Onder die specialisten bevindt zich dus ook jouw stagebegeleider.

Je krijgt begeleiding op HBO-niveau en uiteraard een prima stagevergoeding. Het bedrijf heeft ruime ervaring met andere stagiaires, dus ze weten wat er voor nodig is om een stagiair goed te begeleiden.
Het bedrijf heeft 21 medewerkers en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er stopt een bus op nog geen 5 minuten lopen vanaf de organisatie.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en korte lijnen
local_bar
Kansen om door te groeien