Allround meewerkstage bij een financieel adviseur

Stage of afstuderen bij financieel advies

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage leer je bij dit stagebedrijf veel over finance, zij werken voor verschillende opdrachtgevers en doen aan financieel, hypothecair en organisatorisch advies.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:

-Waar mogelijk assisteren bij uitvoering van koop- en verkooptrajecten;
- Klantcontact en het assisteren van de commerciële binnendienst
- Gesprekken met klanten (indien WTF certificaat)
- Overige administratieve werkzaamheden

De opdrachtgever kijkt graag naar jouw wensen om een eventuele verdiepende opdracht in te kaderen. Er is voldoende begeleiding aanwezig om tot een goed onderzoek te komen. De opdrachtgever heeft sterk de voorkeur naar een kandidaat die na de stageperiode wilt aanblijven in de rol als adviseur.

Zo ziet jouw dag eruit

Met het finance team starten jullie de dag gezamenlijk, jullie nemen de lopende projecten en de status daarvan door en jullie verdelen de taken van die dag. Jij bent echt verantwoordelijk voor je eigen gedeelte maar krijgt natuurlijk altijd hulp van de financiële experts die werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Dit ben jij

Wil jij later werken in de financiële advies sector? Heb jij een professionele en zakelijke houding? Affiniteit met ondernemerschap en finance? Ben jij communicatief- en sociaal vaardig? Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend? En ben jij een kei in Excel? Dan zoeken wij jou!
Heb jij wft certificering, dan is dat een pré.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in financiële-advies sector en er werken 11 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Toekomst mogelijkheden