Stage of afstudeerstage elektrotechniek

Jij gaat volledig meewerken op de engineeringsafdeling.

Dit ga je leren

Als elektrotechnisch stagiair werk jij mee op de electrical engineeringsafdeling. Je zult aan de slag gaan met de ontwikkelingen op het gebied van hardware en/of software. Je bent praktisch vaardig in de benodigde softwaretaal van het bedrijf. Je zult niet veel stilzitten en je krijgt veel inzicht in het operatieve gedeelte van de onderneming!

Afstuderen is hier ook zeker mogelijk, het bedrijf gaat dan graag met jou in gesprek over mogelijke projecten.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag op kantoor met een kopje koffie. Hierna ga je aan de slag met jouw taken als elektrotechnisch stagiair. Als je vragen hebt, dan kun je altijd terecht bij je stagebegeleider die jouw dan specifiek zal helpen met de dingen waar jij tegen aanloopt. In dit bedrijf wordt je gezien als volledig werknemer. Iedereen neemt je serieus en luistert naar wat je te zeggen hebt. Zo kun je jezelf iedere dag weer meer ontwikkelen.

Dit ben jij

- Creatief
- Out-of-the-box kunnen denken
- Teamplayer

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf maakt allerlei belevingen voor in bijvoorbeeld televisieprogramma's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de omdraaiende stoelen uit The Voice of Holland, maar ook wordt er veel gedaan voor Madame Tussauds. In principe maakt de organisatie interactie en belevingen voor de klant. Dit doen ze door middel van licht, geluid, video, decor en geur. Er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de engineersafdeling met één andere collega’s. Samen met die collega gaan jullie ervoor zorgen dat alle creatieve ideeën omgezet worden naar realiseerbare projecten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is erg goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Werken op het mediapark!