(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde!

Je gaat aan de slag met het optimaliseren van de engineering, normen etc binnen dit technische bedrijf!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van apparatuur en warmtewisselaars voor de luchtbehandeling- en koel-technische branche. Zij richten zich onder andere op:

- Bananenrijpsystemen
- Condensors en Dry-Coolers
- Industriële koelers
- Warmtewisselaars (Custom made)

Van oudsher is jouwe toekomstige stagebedrijf bezig geweest met koeltechniek en luchttechniek. Door deze focus komt het voor dat de engineering op het gebied van sensoren, aansturing en vooral bekabeling achter loopt. Ook komt het voor dan normen en andere zaken iets achter lopen. Jij leert om bij dit veelzijdige bedrijf alle processen en onderdelen onder de loep te nemen en te kijken naar verbeteringen. Je leert de stappen te doorlopen van inventarisatie, analyse, verslaglegging, adviseren en implementeren.

Het mooie aan deze stage is dat jij samen met het bedrijf kijkt naar een passende opdracht en deze zo insteekt dat alle partijen hier enthousiast over zijn. Jij schrijft waar nodig een voorstel tot verbetering van deze processen en doorloopt samen met je begeleider de stappen. Met jouw inspanningen kan het bedrijf een nieuwe focus creëren om up to date te blijven op het gebied van innovatie en techniek. Houd jij van een uitdagende omgeving met veel vrijheid om je eigen onderzoek in te richten? Dan is dit de stage voor jou!!

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Uiteraard sta je er in dit proces niet alleen voor en werk je nauw samen met je naaste collega's en kun je met vragen terecht bij ervaren personen. Een mooie kans binnen een niet alledaags bedrijf!

Dit ben jij

- Enthousiast
- Leergierig
- Lef
- Interesse in elektrotechniek

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende ondernemeing. Men houdt zich bezig met twee takken van sport; beheersing van geluid en koeltechniek. Voorbeelden van opdrachten zijn het compleet geluiddicht maken van ruimtes of zorgen dat lawaai ruimtes (bijvoorbeeld de koeling op daken van fabrieken) niet verlaat. Op het koeltechniek gebied, kun je denken aan het "in slaap brengen" van bananen om ervoor te zorgen dat deze bananen tijdens de overtocht niet verder rijpen.

Innovatie is key binnen deze organisatie, tevens is groei een actueel onderwerp. De organisatie is behoorlijk gegroeid en heeft als uitdaging om er voor te zorgen dat al het werk volgens kwaliteitsnormen en klantnormen opgepakt kan worden!

Je komt te werken op een open afdeling met verschillende collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is matig te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig of een fiets op het station.
group
20+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Vakspecialist en wereldwijd actief!