Stage communicatieplan opzetten

Je gaat een communicatieplan opzetten.

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een uitdagende zelfstandige stage? Studeer jij marketing/communicatie en heb jij een affiniteit met (online) marketing? Dan is dit de ideale stage voor jou!

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met het opzetten van een communicatieplan. Hierbij ga jij voor jouw stagebedrijf aan de slag met onder andere de volgende taken:

- Je brengt de doelgroep in kaart
- Bepaal de juiste doelstellingen die je wilt bereiken
- Bepaal de juiste boodschap die je wilt communiceren
- Welke middelen en media ga je inzetten om de juiste boodschap te communiceren?

Het resultaat van jouw stage is een duidelijk communicatieplan, waarmee jouw stagebedrijf haar doelgroep op de juiste manier kan bereiken.

Zo ziet jouw dag eruit

Het leuke aan jouw stage is de afwisseling tussen de verschillende taken. Zo ga je onder andere de doelgroep in kaart brengen en voor het onderzoek je doelstellingen bepalen. Natuurlijk drink je tussendoor een lekkere kop koffie die ervoor zorgt dat jij weer vol nieuwe energie de dag kan voort zetten. Bovendien is het van belang om met een frisse blik tegen de verschillende taken aan te kijken. Dit zal weer zorgen voor nieuwe ideeën over het inzetten van de verschillende middelen.

Dit ben jij

- Zorgevuldig
- Communicatief vaardig
- Creatieve
- Ervaring met online en offline marketing

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als verzekeraar en er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als formeel en correct.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
formeel
local_bar
Groeiende organisatie