Technische stage of afstudeerstage gericht op projectmanagement

Je gaat meelopen bij een groot project

Dit ga je leren

Je gaat leren hoe een project gemanaged wordt van a-tot-z. Dit is een grootschalig project waar je aan de slag gaat als soort van projectleider / werkvoorbereider. Jij bent degene die de planning en het logistieke gedeelte op zich zal nemen en gaat bijhouden. Wanneer een project wordt toegewezen aan de organisatie, dan zal jij de planning op je nemen en het team aan gaan sturen (wanneer moeten de producten zijn op de locatie, wanneer moeten de deadlines zijn behaald, etc). Eigenlijk ben jij een soort van verantwoordelijke voor het project.

Technische stage of afstudeerstage gericht op projectmanagement

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt te werken in een projectteam met veel uitvoerende leden samen met de projectmanager zal jij hen gaan aansturen. Dit kan betekenen dat je de ene dag op kantoor voorbereidingen aan het treffen bent en op een andere dag op de locatie bent om te inventariseren hoe alles verloopt. Je zal een dynamische tijd tegemoet gaan waarbij je ook zal moeten inspelen op wat er op dat moment gaande is.

Dit ben jij

- Flexibel
- Analytisch
- Eerlijk
- Nuchter
- Extravert

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is van origine gericht op de off-shore en food & process branche. Hierbij fabriceren en installeren ze voornamelijk leiding- en constructiebouw en piping. Jij gaat je vooral richten op de olie en gas. Er zijn erg veel (offshore) platformen die nieuwe onderdelen nodig hebben en gerenoveerd moeten worden. Deze onderdelen worden dan ook bij jouw stagebedrijf gemaakt en ontwikkeld. jij zorgt er voor dat deze onderdelen hier terecht komen.

Het bedrijf telt nu ongeveer 120 werknemers en blijft groeien de aankomende tijd. Je krijgt deskundige begeleiding op HBO niveau.

Het bedrijf is overigens niet heel goed te bereiken. Een scooter, auto of motor zou wel fijn zijn
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Voor het feit dat het een mannelijke industrie is werken er nog best veel vrouwen!