Stage of afstudeerstage elektrotechnische branche

Je gaat ervaring op doen bij een groeiend elektrotechnisch bedrijf

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage of afstudeerstage ga je alle aspecten van dit gave bedrijf zien. Als technische stagiair krijg je veel verantwoordelijkheid en zal je meedraaien op verschillende projecten. Wanneer je zal gaan afstuderen, dan zal je nieuwe producten ontwikkelen of bestaande producten uit het aanbod verbeteren. Er ligt super veel werk en je zal overal in meegenomen worden. Denk daarbij aan het volgende:

- Berekeningen maken
- Maken en aanpassen van technische tekeningen in Autocad
- Opstellen van offertes
- Met de buitendienst mee om de business te leren kennen
- Planning van projecten
- Inkooporders verwerken

Je werkt samen met verschillende projectleiders voor verschillende opdrachtgevers en daarom is geen dag hetzelfde tijdens jouw uitdagende stage.
Ga je afstuderen? Dan krijg je uiteraard voldoende tijd voor een opdracht.

Zo ziet jouw dag eruit

Je verzamelt 's ochtends met de stagebegeleider waar je die dag mee gaat samenwerken, jullie bespreken samen de voortgang van het project en verdelen de taken. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid binnen deze organisatie! Wat jouw stage zo interessant maakt is dat je de ene dag bezig bent met de tekenen, de volgende dag plan je projecten in

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Oplossingsgericht
- Kennis van Autocad
- Initiatiefrijk

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de elektrotechniek en ze zijn gespecialiseerd in de domotica. Er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf, waarvan er 5 op kantoor zitten. De rest zit in de buitendienst.
De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. Het bedrijf bestaat inmiddels 8 jaar en ze zijn hard aan het groeien. Ze opereren landelijk en draaien een aantal grote en mooie projecten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrijdagmiddagborrel