Stage of afstudeerstage civiele techniek

Meewerken aan grote projecten bij verschillende opdrachtgevers

Dit ga je leren

Jij gaat je als civiel technisch stagiair bezig houden met civiel technische thema's waar jouw stagebedrijven via de opdrachtgevers mee te maken krijgt. Om steden leefbaar te houden zijn, samenhangend met de klimaatveranderingen, intensieve en innovatieve aanpassingen nodig aan de ruimtelijke inrichting en aan watersystemen. Het civiel technisch bureau waar jij actief gaat zijn zet projecten op voor opdrachtgevers die hiermee te maken hebben. Jij bent actief op de afdeling werkvoorbereiding en je werkzaamheden zijn divers. Concreet kun je hierbij denken aan taken als: uitvoeringsassistentie, procesmanagement assistentie (system engineering / V&V), ondersteunen bij keuringen binnen en buiten, werktekeningen maken, werkplannen schrijven, inkoopspiegels maken, planningsvoortgang bewaken en algemene werkvoorbereidende taken.

Ben je op zoek naar een afstudeerstage? Dan zijn er verschillende vraagstukken die voor jou klaar liggen. Het is aan jou om in samenspraak met het bedrijf te bepalen waar jullie het meeste uit zullen gaan halen.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij werkt op de afdeling werkvoorbereiding van dit civiel technisch bureau, je werkt samen met ervaren experts in het vakgebied. Zij voorzien jou van de nodige informatie en hulp! Jullie zijn samen, als een team, verantwoordelijk voor de goede verloop van verschillende projecten voor verschillende opdrachtgevers en dat maakt jullie functie een diverse functie waarin jullie schakelen met elkaar en veel verschillende partijen!

Dit ben jij

Vind jij het gaaf om met veel verschillende disciplines aan een project te werken? Ben jij betrokken bij stad en mens? Meld je dan nu aan!

Je beschikt over de volgende eigenschappen:
- Proactief
- Je bent een duizendpoot
- Je hebt interesse in waterbouw
- Je kan goed omgaan met korte lijnen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in waterbouw; baggeren, grondverzet en oeververdedigingen en er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet een vereiste.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Familiebedrijf