Stage of afstudeerstage bouwkunde

Jij gaat volledig meewerken op de afdeling calculatie en hier alles leren!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je alles binnen dit gave bedrijf zien. Als bouwkunde stagiair ga jij aan de slag op de afdeling calculatie. Je gaat je bezig houden met alles wat er op deze afdeling gedaan wordt. Kortom je wordt volledig onderdeel van het team. Denk bij de werkzaamheden aan; voorcalculatie, nacalculatie, maken van begrotingen etc.

Mocht je naast calculatie ook geïnteresseerd zijn in werkvoorbereiding of de uitvoering, dan zijn hier ook zeker mogelijkheden toe. Een stage die 2 of 3 afdelingen combineert is bij dit bedrijf zeker mogelijk. Ze hebben veel mogelijkheden en vinden het vooral belangrijk dat jij gaat doen wat je leuk lijkt. Neem hier dus ook zeker zelf de leiding in!

Ook zijn er mogelijkheden om geheel zelfstandig projecten op te pakken, zo is het dus ook goed mogelijk om bij deze organisatie af te studeren!

Zo ziet jouw dag eruit

Nadat je een kop koffie hebt gepakt kruip je achter je bureau om je mail te checken. De werkzaamheden zullen per dag verschillen en deze zul je per week bekijken. Dit kan van alles zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan het meehelpen met contracten voor aannemers. Je zet je volledig in zodat je de dag kan afsluiten met een positief gevoel!

Dit ben jij

- Je studeert Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde
- Proactief
- Je weet goed wat je wil

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een typische bouwonderneming en er werken ruim 90 medewerkers binnen het bedrijf. Ze houden zich vooral bezig met woning-, villa- en utiliteitsbouw.

De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als op en informeel. Iedereen werkt goed samen en het is een typisch familiebedrijf. Medewerkers werken er al jaren en dat is niet voor niets. De organisatie is net in hun nieuwe pand getrokken, welke ze uiteraard zelf ontworpen en gebouwd hebben.

Je komt te werken op een afdeling werkvoorbereiding met zes collega’s. Zij houden zich bezig met alles rondom de werkvoorbereiding voor de diverse projecten die ze hebben.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet noodzakelijk, maar kan wel handig zijn.
group
50+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Familiebedrijf dat 85 jaar bestaat