Stage civiele techniek

Jij gaat aan de slag met constructieve en infratechnische projecten.

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame meewerk of afstudeerstage op het gebied van civiele techniek? Check dan snel deze vacature!

Jij gaat je als civiel technisch (afstudeer)stagiair bezig houden met civiel technische thema's waar jouw stagebedrijven via de opdrachtgevers mee te maken krijgt. Om steden leefbaar te houden zijn, samenhangend met de klimaatveranderingen, intensieve en innovatieve aanpassingen nodig aan de ruimtelijke inrichting en aan watersystemen. Jouw toekomstige stageorganisatie zet projecten op voor opdrachtgevers die hiermee te maken hebben, dit zijn voornamelijk gemeentes. Jij bent actief op de afdeling werkvoorbereiding en je werkzaamheden zijn divers. Concreet kun je hierbij denken aan taken als: uitvoeringsassistentie, procesmanagement assistentie (system engineering / V&V), ondersteunen bij keuringen binnen en buiten, Autocad werktekeningen maken, werkplannen schrijven, inkoopspiegels maken, planningsvoortgang bewaken en algemene werkvoorbereidende taken. Geen dag zal dan ook hetzelfde zijn!

Binnen de civiele techniek zijn drie onderdelen. Dit zijn waterbouw, constructief en infrastructuur. Het is belangrijk om te weten dat de organisatie zich alleen bezig houd met constructief en infrastructuur. Voor deze twee onderwerpen zijn meerdere onderzoeken en projecten uit te voeren, waar jij je tijdens je (afstudeer)stage mee bezig kan houden. Een oud stagiaire heeft enkele jaren gelden een schoolproject uitgevoerd waar hij momenteel projectmanager van is geworden. Jouw schoolopdracht wordt dan ook serieus genomen en geeft jouw perspectief om een vaste functie.

Heb jij nog twijfels over de begeleiding? Geen zorgen want deze uitstekend! Jouw toekomstige begeleider heeft jaren lang ervaring met het begeleiden van stagiaires en leert graag andere mensen over dit mooie werk. Het is wel belangrijk dat jij bij deze functie je mannetje durft te staan en niet bang bent om vragen te stellen.

De organisatie waarvoor jij komt te werken is een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek. Ze werken aan bruggen, wegen, belijning en sport- en speelvoorzieningen. Er werken ruim 140 medewerkers en werken samen met grote opdrachtgevers. Gezien ze zich met meerdere projecten bezighouden, hebben ze veel specialisme in huis, niet alleen in de buitendienst, maar ook op kantoor. De cultuur binnen de organisatie is plat en geen vraag is dan ook gek. Ook is het mogelijk dat iemand jouw haalt en breng naar het bus of treinstation in Nieuw-Vennep. Ideaal dus voor studenten die wat verder moeten reizen.

Zie jij jezelf al stage lopen bij deze organisatie? Reageer dan direct!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij werkt op de afdeling werkvoorbereiding van dit civiel technisch bureau, je werkt samen met ervaren experts in het vakgebied. Zij voorzien jou van de nodige informatie en hulp! Jullie zijn samen, als een team, verantwoordelijk voor de goede verloop van verschillende projecten voor verschillende opdrachtgevers en dat maakt jullie functie een diverse functie waarin jullie schakelen met elkaar en veel verschillende partijen!

Dit ben jij

✔ Volgt de opleiding Civiele Techniek
✔ Gemotiveerd om nieuwe dingen te leren
✔ Communicatief sterk
✔ 2,5 dag meewerken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de Civiele Techniek en er werken 140 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als ondernemend en plat.

Je komt te werken op een afdeling met ervaren en gezellig collega’s. Zij houden zich bezig met de HR van het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig, maar niet noodzakelijk. Als jij met de bus of trein komt zal een collega je ophalen en afzetten bij het station.

group
100+ medewerkers
mood
Ondernemend en sportief
local_bar
Meerdere stagaires die er nu werken