Stage Bouwkunde

Jij gaat aan de slag met het onderhouden en verduurzamen van woningen!

Dit ga je leren

Als je interesse hebt in het onderhouden en verduurzamen van woningen, dan is deze stageplek iets voor jou! Ieder jaar verbeterd jouw stagebedrijf via groot onderhoud een deel van de woningen. Maar wat is nou het juiste kwaliteitsniveau? Hoe omschrijven we dat? En hoe zorgen we dat we krijgen wat we omschrijven? Ons doel is om de kwaliteitssturing te verbeteren en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Tijdens de stage ga je samen met collega’s en de marktpartijen waarmee we samenwerken hier vorm en inhoud aan geven. Daarnaast krijg je de gelegenheid om meer van onze afdeling Vastgoed te zien en bijvoorbeeld te ervaren hoe we nieuwe projecten ontwikkelen. Je wordt begeleid door het team groot onderhoud! Stage Bouwkunde

Zo ziet jouw dag eruit

Nadat je een kop koffie hebt gepakt kruip je achter je bureau om je mail te checken. De werkzaamheden zullen per dag verschillen en deze zul je per week bekijken. Dit kan van alles zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan het meehelpen met contracten voor aannemers. Je zet je volledig in zodat je de dag kan afsluiten met een positief gevoel!

Dit ben jij

- Jij hebt humor
- Jij bent zelfstandig en pro-actief
- Jij staat stevig in je schoenen
- Volgt een studie richting bouwkunde of civiele techniek

Over dit bedrijf

Jouw stagebedrijf is een actieve en betrokken corporatie met ongeveer 5500 verhuureenheden. Ze hebben ongeveer 60 medewerkers en werken gezamenlijk aan het duurzaam, betaalbaar en plezierig wonen binnen de gemeente! De focus ligt voornamelijk op de huisvesting van mensen die daar zelf minder goed in kunnen voorzien. De huurder staat centraal!

Je gaat stage lopen op de afdeling Vastgoed. Hier werken op dit moment 11 collega's! Je krijgt goede begeleiding op hbo niveau!

De organisatie is redelijk makkelijk te bereiken maar een eigen auto is altijd handig!
group
50+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Je kunt door het hele drijf een kijkje nemen!