Aan de slag als vastgoedadviseur

Je gaat aan de slag met tekenwerk en architectuur

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je alle aspecten van dit gave bedrijf zien. Als bouwkunde stagiair en bouwkundige in spe ga jij werken aan verschillende projecten voor de verschillende opdrachtgevers van jouw stagebedrijf. Je gaat je bezig houden met bouwkundig advies en project voorbereidingen, de werkzaamheden die daarbij komen kijken zijn:
- Projecten inmeten op locatie
- Modelleren en calculeren
- Bouwkundige tekeningen opleveren vanuit het programma AutoCAD
- Bouwvergunningen aanvragen

Je werkt samen met verschillende projectleiders voor verschillende opdrachtgevers en daarom is geen dag hetzelfde tijdens deze uitdagende stage. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en focust zich ook op projecten en opdrachtgevers in Amsterdam. Erg interessant voor een bouwkundig student die verliefd is op de grachten panden van de stad en de complexiteit die daarbij af en toe bij komt kijken!

Overigens is de mogelijkheid tot doorgroeien na jouw stage altijd een optie! Voor jouw stagebegeleider is het belangrijk dat jij jouw stage succesvol af rondt en je daarnaast je steentje bij kan dragen voor het bedrijf!

Zo ziet jouw dag eruit

In de ochtend bespreek jij samen met de projectleider en andere collega's welke taken die dag opgepakt moeten worden! Jullie bespreken samen de voortgang van het project en verdelen de taken. Je zal bij deze stage meedraaien als volwaardig medewerker die ook individueel taken kan oppakken. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid!

Naast de werkzaamheden is er uiteraard voldoende ruimte voor een afstudeeronderzoek. Dit bedrijf heeft voldoende mogelijkheden om een interessant vraagstuk op te kunnen pakken. Uiteraard zal de kwaliteit van je afstudeeronderzoek gewaarborgd blijven.

Dit ben jij

- Bouwkundige/ Architectuur student
- Geïnteresseerd om na je stage te blijven werken bij het bedrijf
- Ervaring met werken in AutoCAD
- Enthousiast
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig en een harde werker
- Je kan fietsen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als vastgoedadviseur en er werken 7 (relatief jonge) medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast is er de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en er te blijven werken na je stage.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
duurzame, technische en bouwkundige oplossingen!