Sales stage of afstudeerstage

Doe ervaring op met relatiebeheer, sales, marktonderzoek, en klantcontact bij een snelgroeiende internationale scale-up!

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een veelzijdige sales stage bij een jong en energiek bedrijf, lees dan snel verder!

Je gaat zakelijke ervaring opdoen door relaties op te bouwen met potentiële partners (ondernemers in Nederland en België) en leert deze vervolgens te onderhouden. Daarnaast ontwikkel je je gespreksvaardigheden en commerciële inzicht door mee te lopen binnen de salesafdeling. Daarbij ben jij op de afdeling Quality Assurance de schakel tussen de offerte aanvrager en de uitvoerders. Dit is ontzettend belangrijk omdat de partners betalen voor een warme lead, een daadwerkelijk geïnteresseerde aanvrager. Jij kwalificeert de aanvragen door middel van een telefonisch verificatiegesprek en brengt de aanvragers vervolgens in contact met de partijen die het best aansluiten bij de wensen.

Welke werkzaamheden komen daarbij kijken?:
- Het kwalificeren van de aanvragen
- Verbeteren van het aanvraagproces
- Doorzetten van de aanvragen naar de juiste partners
- Relaties opbouwen met partners
- Relaties onderhouden met partners

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage, dan krijg jij naast de werkzaamheden nog 3 dagen per week de tijd om aan je scriptie te besteden. Meer over het onderwerp kunnen wij samen met het bedrijf bespreken.

Het bedrijf is een snelgroeiende scale-up. Ze helpen consumenten en bedrijven bij het vinden, aanvragen en vergelijken van offertes van vakspecialisten. Dit doen ze in 18 sectoren, waaronder. boekhouders, zonnepanelen, webdesign, mediation en payrolling. Het team bestaat uit ongeveer 22 collega’s, en wij zijn continue op zoek naar goede stagiaires. Voor komende periode zijn ze zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe stagiaire, ben jij bereidt eerder dan september te starten?

Het kantoor ligt in hartje Amsterdam. Je kunt maandelijks een teamuitje verwachten en doe vooral mee met regelmatig wedstrijdjes (tafel)tennis, bootcams, squash, you name it…

Benieuwd naar meer informatie of geïnteresseerd in een kennismaking? Laat dan je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw stage is dat je relevante en commerciële kennis op doet. Daarnaast help je jouw stagebedrijf door het onderhouden van het contact met klanten en met het vergroten van de omzet. Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een klein praatje met je collega’s. Hierna zul je aan de slag gaan met jouw taken. Deze taken kunnen verschillen tussen marketing en sales, in goed overleg met het bedrijf zal je uiteindelijk op wekelijkse of dagelijkse basis een richting kiezen.

Dit ben jij

• Je bent communicatief vaardig
• Je bent commercieel ingesteld, ziet en initieert nieuwe ideeën
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Je bent doelgericht en houdt van samenwerken
• Je hebt een positieve instelling, leert graag en snel
• Je bent een teamplayer bent die ook goed zelfstandig kan werken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als adviesbureau met betrekking tot offertes en er werken 22 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling sales en marketing met meerdere collega’s. Zij houden zich bezig met zowel het klantcontact met nieuwe als bestaande klanten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Borrels en bootcamps