Afstudeerstage strategisch marketingplan bij detacheringsbureau

Marketingplan schrijven ter verbetering van de werving en selectie

Dit ga je leren

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw stage of afstudeerstage bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten en de werving en selectie procedure zo effectief mogelijk maken.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw stage of afstudeerstage met hun online marketingstrategie aan de slag te gaan, zodat we hun naamsbekendheid kunnen vergroten en ook meer klanten kunnen bereiken maar ook dat kandidaten dit bedrijf beter kunnen bereiken. Hierin komen de volgende zaken aan bod:

- Huidige situatie in kaart brengen
- Doelgroep in kaart brengen
- Hoe wil de doelgroep benaderd worden?
- Mogelijkheden op online marketing gebied in kaart brengen (website, SEO/SEA, social media) en deze implementeren
- Het schrijven van een adviesplan
- Werken aan verbeteringen voor de nieuwe website


Het doel van jouw stage of afstudeerstage is om de bestaande en potentiële kandidaten beter te bereiken via online marketing en de vindbaarheid van de website te vergroten om uiteindelijk de werving en selectie te verbeteren.

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing.

Het mooie van deze afstudeerstage is dat je alle ruimte krijgt voor je onderzoek. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en schrijf je blogs en artikelen voor op de website. Grijp jij deze kans?

Dit ben jij

- vlotte babbel met een commerciële instelling
- je staat stevig in je schoenen
- initiatiefrijk
- doorzettingsvermogen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een detacheringsbedrijf
die actief is in de sociale zekerheid en binnen lokale overheden. De focus binnen deze organisatie ligt op de vlakken: Zorg, finance & control, sociale zekerheid en ruimtelijke ordening.

Binnen het bedrijf werken 5 medewerkers maar ze zijn de focus aan het verbreden en het team aan het uitbreiden. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig maar niet verplicht.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel