Afstudeerstage of stage Commerciële Economie of communicatie

Je gaat aan de slag met Employer Branding

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf biedt jou de mogelijkheden om alles te weten te komen over arbeidsmarktcommunicatie. De insteek kan best breed zijn en de markt is op verschillende manieren te benaderen. Het vraagstuk kan beantwoord worden vanuit een marketingtechnisch oogpunt.

Het bedrijf wilt graag dat jij je bezig gaat houden met Employer Branding. Je gaat een onderzoek uitvoeren om zo potentiële werknemers aan te trekken.

Vragen die je hier bij kan stellen:
- Wat zijn de gevolgen van vergrijzing voor de organisatie?
- Waar zitten deze potentiële werknemers?
- Wat trekt deze mensen aan?
- Op welke manieren moeten deze segmenten benaderd worden?
- Wat is de ideale strategie?
- Hoe ziet een ideaal onboarding traject er uit?

Daarnaast kan je ook voor een paar dagen in de week meewerken op het gebied van communicatie. Afstudeerstage of stage Commerciële Economie of communicatie

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Het mooie van deze afstudeerstage is dat je alle ruimte krijgt voor je onderzoek. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en schrijf je blogs en artikelen voor op de website. Grijp jij deze kans?

Dit ben jij

- Interesse in Employer Branding
- Je werkt zelfstandig
- Je kan tegen hectiek
- Je schakelt makkelijk tussen mensen en afdelingen
- Je durft op anderen af te stappen

Over dit bedrijf

Dit mooie bedrijf is gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van planten en plantenbakken en doet dit over de hele wereld. Daarnaast worden de planten met de grootste zorg klaargemaakt voor vervoer.

Met 50 jaar ervaring zijn zij een internationale speler in de groene sector en een belangrijke partner voor klanten van over de hele wereld. Hun gedegen vakkennis op zowel product- als marktniveau verzekert de klant van de beste koop en complete ontzorging.

Hier wordt gewerkt met de meest moderne technologie en zij willen dat hun klanten hier ook gebruik van kunnen maken. Zij investeren in de nieuwste ICT oplossingen en de nieuwste technieken op het gebied van verpakken en vervoeren, zo blijven zij zichzelf constant verbeteren.

Je krijgt begeleiding op HBO van een expert die bij zeer veel A-merken heeft gezeten, daarnaast heb je ook jonge collega's waar je veel van kan leren.

Ook zit je dicht bij het vuur, want achter het kantoor staan kassen met allemaal inheemse planten, waardoor je als het ware door een experience centre loopt waar je helemaal tot rust kan komen.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto, motor, scooter of fiets is wel nodig. Uiteraard krijg je reiskostenvergoeding.
group
250+ medewerkers
mood
Groen en gezellig
local_bar
Je kan er verdwalen