Uitdagende marketing afstudeerstage binnen een internationale organisatie

Jij gaat afstuderen op de marketingafdeling binnen deze organisatie!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief binnen het organiseren en verschaffen van diverse online en offline weddenschappen. Tot op heden is de doelgroep vooral de oudere man die een gokje durft te wagen. Ook willen zij zich meer gaan richten op online marketing om de jongere doelgroep te enthousiasmeren.

Tijdens jouw stage ga je je voornamelijk focussen op je afstudeeronderzoek. Hierin zijn er verschillende afstudeermogelijkheden, waarin jij de keuze hebt om het onderzoek te kiezen die het beste bij jou past.

Zo kun je je bezig houden met een internationaal marktonderzoek, waarin je gaat kijken naar de Belgische markt: wie is de doelgroep? hoe moet je ze benaderen? Wat zijn je aanbevelingen op het gebied van marketing?

Ook kun je aan de slag met een online marketingplan voor Nederland, waarin je gaat kijken naar de huidige doelgroep, het bereiken van de potentiële doelgroep, social media strategie en je aanbevelingen.

Ben je meer op zoek naar een opdracht richting de sales? Ook dit kan. Je kan aan de slag met een salesplan waarin je gaat kijken naar de tevredenheid van de huidige klant, hoe zij het contact ervaren en hoe je een nieuwe doelgroep zou moeten benaderen.

Tijdens jouw stage is je onderzoek de hoofdfocus. Je mag ook 1 a 2 dagen in de week meewerken op de marketing afdeling. Hierin mag je vooral je frisse blik geven tijdens brainstormsessies of je kan aan de slag met advertising en een stukje social media.
Op de marketing afdeling werken 3 mensen die jou heel erg veel kunnen leren, maar je hulp ook goed kunnen gebruiken!
Ben jij iemand die zichzelf volledig wil ontwikkelen op marketing gebied en iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Jij bent iemand die een frisse blik kan werpen op de huidige gang van zaken binnen deze organisaties door je input te geven tijdens stand ups van projecten of de marketing vergaderingen. Ze werken via de scrum methode waar je je ook in kan ontwikkelen.
Je bent op de hoogte (en geïnteresseerd in) de laatste trends en je ademt social media.

Binnen deze organisatie liggen veel diverse dingen waar je mee aan de slag kunt gaan, dus geef ook aan waar jij kansen ziet en/of jezelf verder op wil ontwikkelen!

Dit ben jij

+ Leergierig
+ Ervaring met Google Analytics of de ambitie om je hierin te ontwikkelen
+ Enthousiast
+ Harde werker

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief binnen het organiseren en verschaffen van diverse online en offline weddenschappen en er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de marketing afdeling met 3 collega's. Zij houden zich bezig met alle aspecten die komen kijken bij het reilen en zeilen op marketingvlak.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige vrijdagmiddag borrel met uitkijk op Rijswijk op de 11e verdieping!