(Afstudeer) Stage technische bedrijfskunde

Stage technisch product introductie

Dit ga je leren

Een onderzoek naar het voorzien in een op maat oplossingen voor bestaande producten. De beschikbaarheid af te stemmen met de binnen de markt geaccepteerde levertijd, passend in de engineering en productie mogelijkheden.
Tijdens de introductie ga je aan de slag om kennis te maken met de organisatie. Hierin ga je de processen en taken van de verschillende afdelingen leren en vast leggen. Het is binnen deze opdracht belangrijk om te weten wat de processen, taken en mogelijkheden van de mensen binnen de organisatie zijn.

Zo ziet jouw dag eruit

Als stagiair op de commercieel technische afdeling werkt je nauw samen met onze product managers en sales manager. Maar voornamelijk vergaar je informatie door in contact te treden met de producent en ga je de markt verkennen, ga je onderzoek doen en breng je dit in kaart.

Dit ben jij

· Je volgt een HBO-opleiding technische bedrijfskunde, automotive of commerciële techniek.
· Je spreekt en schrijft Nederlands en hebt geen moeite met Engels
· Je beschikt over een zelfstandige werkhouding.
· Je durft initiatief te nemen om het onderzoek / opdracht / project tot een succes te maken.

Over dit bedrijf

Je komt te werken in een bedrijf met meer dan 300 medewerkers onderverdeeld in vijf vestigingen door Nederland heen. De core business van het bedrijf is het leveren van hoogwaardige producten voor de automotive.

group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Een relaxte sfeer!