Stage procesoptimalisatie

Het optimaliseren van het bedrijfsproces

Dit ga je leren

In jouw stage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Op dit moment doet jouw bedrijf nog heel veel handmatig en ze vinden dat dit efficiënter moet kunnen. Je kunt hierbij denken aan automatiseren bonnenstroom voor dagelijks repeterende klussen inplannen, automatische verloning van extra gewerkte uren, etc. Je gaat eerst een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.

Dit ben jij

- Analytisch
- Zelfstandig
- Pro-actief
- Durft initiatief te nemen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de bouwwerkzaamheden en er werken 60 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Vrijdagmiddagborrel