Stage procesoptimalisatie

Jij gaat verdiepen in de processen omtrent informatiebeveiliging!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de ondersteuning van bedrijven met ICT uitdagingen en zij zoeken een gemotiveerde student die gaat helpen met het behalen van de ISO certificering 27001.

Vanuit klanten krijgt het bedrijf veel de vraag of er een ISO 27001 aanwezig is. Dit is een certificaat om aan te tonen dat informatie op een juiste manier wordt beveiligd. Aan jou de taak om de processen rondom informatiebeveiliging in kaart te brengen. Dus je gaat o.a. met collega's in gesprek over hoe er op dit moment met data en informatie wordt omgegaan. Als je dit helder in kaart hebt gebracht ga je aan de slag om deze processen strakker neer te zetten. Je maakt een inventarisatie hoe dit zou moeten gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en levert uiteindelijk een procesoptimalisatie op! Uiteindelijk zal jouw stage er toe leiden dat het bedrijf een ISO 27001 certificering ontvangt!

Zo ziet jouw dag eruit

Je start je dag met een stevige bak koffie en een gezellig praatje met één van je collega's. Vervolgens ga je aan de slag om verder inzicht te krijgen in het proces rondom dataverzameling. Mocht je even je concentratie kwijt zijn? Geen probleem, want na een potje tafelvoetbal kan je er weer tegenaan! Voor vragen staan je collega's altijd klaar en voor je het weet zit je dag er weer op.


Dit ben jij

- Affiniteit met IT
- Analytisch vermogen
- Jij bent sociaal en kan goed met verschillende soorten mensen omgaan
- Zelfstandig
- Proactieve werkhoudingOver dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de ICT dienstverlening en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Zij zijn altijd bereid om je te helpen waar nodig en spelen graag een potje tafelvoetbal of darten met jou.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid!