Stage procesoptimalisatie

Optimaliseren van het werkproces

Dit ga je leren

In jouw stage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Ze werken met 2 verschillende programma´s en willen nu door met 1 en hetzelfde programma. Ze hebben al een idee hoe ze dit willen doen maar ze staan open voor andere inzichten. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Analytisch
- initiatief nemend
- Volhardend

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in elektrotechniek en er werken meer dan 150 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Vrijdagmiddagborrel