Stage optimalisatie doorlooptijden

Jij gaat aan de slag met het optimaliseren van de betrouwbaarheid en de doorlooptijd van orders

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het realiseren van een gezond binnenklimaat. Je kan hierbij denken aan airconditioning, ventilatie en verwarming. Ze doet dit met name in de sectoren woningbouw en utiliteit. In totaal bestaat het bedrijf uit 180 medewerkers.

Binnen dit bedrijf is ruimte voor een enthousiaste (afstudeer)stagiair bedrijfskunde of technische bedrijfskunde. Er liggen twee opdrachten voor jou als student, waarbij je in overleg met het bedrijf 1 opdracht gaat kiezen.

Opdracht 1:
Een onderzoek naar het verbeteren van de betrouwbaarheid van doorlooptijden van orders in het primaire proces door het verbeteren van planningsmethoden zodat gerecyclede producten meer kosten zullen verminderen.

Opdracht 2:
Een onderzoek naar de kwaliteitseisen van de gerecyclede producten zodat ze kunnen worden toegepast bij de renovatie van nieuwe projecten of nieuwbouw projecten.

Kortom, mooie en uitdagende opdrachten voor jou als (technische) bedrijfskunde student.

Zo ziet jouw dag eruit

Binnen deze organisatie zal je snel je plekje gaan vinden, want het is een zeer gezellig en informeel bedrijf. Jouw dag start dan ook vaak met een gezellig praatje met één van je collega's. Vervolgens start je met je werkzaamheden die betrekking hebben op je onderzoek. Dit kan de ene keer een interview zijn met een collega of de volgende keer ben jij desk research aan het doen om informatie te vergaderen. Kortom, je dagen zijn heel divers en naast het harde werken is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Dit ben jij

- Gedreven
- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Interesse voor techniek is een pré
- Flexibel

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de elektrotechniek en er werken 180 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding (400 euro per maand!).

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
De vrijheid in je stage