Stage op het gebied van kwaliteit bij tof bedrijf in automotive

Allround meedraaien op de kwaliteitsafdeling

Dit ga je leren

In jouw stage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw stagebedrijf om zo de kwaliteit te verbeteren. Hiermee worden verschillende processen bedoeld, waaronder werkprocessen, administratieve processen en financiële processen. Eerst dienen deze processen te worden beschreven alvorens deze geoptimaliseerd kunnen worden. Per periode wordt er bepaald wat op dat moment focus heeft.

Het bedrijf heeft elk half jaar een stageplek op deze afdeling dus er is goede begeleiding aanwezig!
Het is 50% meewerken en 50% aan een opdracht werken, het kan dus zowel door een 3e als 4e jaars student worden opgepakt.
Het bedrijf bepaalt graag samen met jou het onderzoeksonderwerp.

Zo ziet jouw dag eruit

Er zijn een hoop verschillende taken die per dag zullen worden uitgevoerd behorend bij je onderzoek. Je gaat je bezig houden met inventarisatie huidige situatie kwaliteitsmanagement en inventarisatie van de huidige situatie. Ook ga je werken aan het verbeteren en optimaliseren van de processen en hierbij een advies over procesoptimalisatie ten behoeven van de kwaliteit.
Vind jij het leuk om bezig te zijn met processen te analyseren en met een nieuwe frisse blik hier naar te kijken? Het is dagelijks een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid. Daarnaast is het belangrijk om met je enthousiasme ook de medewerkers te overtuigen van het nut van jouw rapport.

Dit ben jij

- Proactief
- Communicatief vaardig
- Hands-on mentaliteit
- Echte teamplayer
- Kan goed zelfstandig werken
- Opleiding Bedrijfskunde of Technische Bedrijfskunde
- Woonachting in omgeving Utrecht
- In het bezit van een rijbewijs

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in automotive, waar je op het hoofdkantoor komt te zitten. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als zeer informeel en is er veel ruimte voor eigen ideeen.

Je komt te werken op de afdeling kwaliteit/business support met HBO begeleiding. De gemiddelde leeftijd binnen de organisatie ligt vrij laag, er werken veel jonge mensen!
Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Stage bij één van de bekende automerken!