Stage online marketeer

Je gaat je bezig houden met online campagnes

Dit ga je leren

Word jij enthousiast van het initiëren, opzetten en onderhouden van succesvolle online en email campagnes? En wil jij graag ervaring opdoen in een flexibele, internationaal opererende organisatie? Kom dan nu stage lopen bij een snelgroeiende internationale uitgeverij die bekend staat om de hoge kwaliteit van zijn wetenschappelijke publicaties.

Deze stage speelt zich af in het hart van de organisatie, tussen de sales- en content afdelingen enerzijds en tussen onze klanten (farmaceutische bedrijven) en abonnees (artsen) anderzijds. Hierbij heb je direct contact met onze klanten en leveranciers, en werk je nauw samen met de verschillende afdelingen binnen jouw toekomstige stage organisatie.

Wat ga je doen?
- Verzorgen van de online campagnes van onze klanten
- Optimaliseren en verzenden van onze email nieuwsbrieven
- Optimaliseren van onze platformen, waaronder onze marketing automation tool, webportal en banner management
- Beheren en uitbreiden van de user database
- Verzorgen van de social media marketing, zoals twitter en linkedin, voor de promotie van onze kanalen onder artsen en klanten
- Monitoren van resultaten van de campagnes en digitale kanalen, het optimaliseren van deze resultaten, en het verzorgen van rapportages aan klanten en collega’s

Bij deze stage is het ook mogelijk om je afstudeeropdracht te doen. Je zal dan 3 dagen binnen de organisatie mee werken en 2 dagen in de week bezig zijn met je onderzoek.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing en communicatie. Je gaat er voor zorgen dat de campagnes van jouw stagebedrijf succesvol verlopen en je laat je creativiteit op de vrije loop met het bedenken van manieren om de community te vergroten.

Dit ben jij

Wie ben jij?
- Je bent derde of vierdejaars student marketing
- Je hebt affiniteit met online marketing, en ervaring met CMS en/of marketing automation systems
- Je bent een goede organisator die het overzicht kan houden in complexe projecten
- Je bent tekstueel goed onderbouwd in het Nederlands en het Engels
- Je hebt een hands-on mentaliteit en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een internationale uitgeverij, gespecialiseerd in wetenschappelijke verslagen van internationale medische congressen en heeft onder andere een snelgroeiende webportal met wetenschappelijke artikelen voor medisch specialisten en bijbehorende nieuwsbrieven. De content wordt in meer dan 40 landen verkocht

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
20+ medewerkers
local_bar
Vrijdagmiddag borrel