Stage of afstudeerstage social media marketing

Je gaat alles leren over de ins en outs van social media marketing

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meedraaien binnen een volwassen organisatie, welke zich richt op social media marketing. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, het sparren met nieuwe en bestaande klanten om uiteindelijk te kunnen voorzien in de klantbehoeften en met het creëren van content.

Ben je op zoek naar een afstudeerstage? Dan is er in samenspraak met het bedrijf een onderzoek mogelijk. Je krijgt in dat geval 2 á 2,5 dag voor het onderzoek. De overige tijd zal je ondersteunen op dagelijkse activiteiten, welke voornamelijk in lijn zullen staan met datzelfde onderzoek.

Zo ziet jouw dag eruit

Je leert van de beste op het gebied van social media en marketing & communicatie. De ene dag ga je mee naar een klant, de andere dag schuif je aan bij een overleg met de social media managers. Verder zal er veel tijd worden besteed aan het creëren van content en schrijven en klaar zetten van social media berichten voor klanten.

Elke week evalueer je de week er voor met jouw bedrijfsbegeleider. Op papier is dat er eentje, maar iedereen binnen het team zal klaar staan om je verder te helpen en jouw vragen te beantwoorden.

Dit ben jij

- Proactief: je wacht niet totdat je taken krijgt, je creëert ze zelf.
- Communicatief vaardig: je hebt een allergie voor spelfouten.
- Intrinsiek gemotiveerd: je wilt meer dan alleen je opleiding afronden
- Creatief: kan je werken met Photoshop of Indesign? Dan heb je een streepje voor.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de marketing & communicatie branche en er werken 7 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, nuchter en dynamisch.
Je komt te werken op een open afdeling. De werkzaamheden onder de werknemers variëren van sales tot aan social media marketing accountmanagement.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is super goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Korte lijnen binnen een hecht team
local_bar
Leuke uitjes!