Stage of afstudeerstage procesoptimalisatie bij grote technische multinational

Jij gaat ervoor zorgen dat het bedrijf efficiënter kan gaan werken!

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Het gaat hier om een enorm internationale organisatie waar meerdere opdrachten op gebied van procesoptimalisatie liggen. Het bedrijf gaat dan ook graag met jou in gesprek over hetgeen wat ze te bieden hebben, maar zijn ook benieuwd waar jouw krachten liggen en waar jij graag mee aan de slag zou willen gaan.

Kortom, een erg interessant stage- of afstudeerbedrijf voor verschillende studierichtingen, denk hierbij aan;
- Bedrijfskunde MER
- Logistiek & Economie
- Technische Bedrijfskunde
- Business IT & Management

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Ambitieus
- Out of the box denken
- Nieuwsgierig en leergierig
- Gedreven
- Kritisch en meedenkend

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererende organisatie. Na bijna honderd jaar zelfstandig te hebben geopereerd zijn ze vanaf 2004 onderdeel van een Amerikaanse moederorganisatie. Het bedrijf maakt autoreperatielakken die over 100 landen in de wereld worden verkocht, ongeveer 95% van de producten wordt geëxporteerd. Op de hoofdvestiging in Nederland werken ruim 200 medewerkers die zorgen voor productie, ontwikkeling en alle ondersteunende werkzaamheden.

De organisatie is zeer dynamisch en jong. Het bedrijf is de afgelopen jaren gegroeid en de verwachtingen zijn goed. Medewerkers krijgen veel vrijheid en zijn zodoende zelfstandig en enthousiast over hun functie en het bedrijf.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel familiebedrijf dat is uitgegroeid tot grote multinational!
local_bar
Wereldwijd actief