Stage of afstudeerstage procesoptimalisatie

Jij gaat deze organisatie helpen verder te professionaliseren!

Dit ga je leren

In jouw stage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Naast het onderzoek dat je hier kan doen, wordt er ook verwacht dat er meegewerkt wordt binnen de organisatie. De ideale verdeling zal 50/50 zijn.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Je studeert facility management of bedrijfskunde
- Kritische blik
- Gedreven
- Bereid om voor 2,5e dag in de week mee te werken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het beheer & onderhoud van overheidsgebouwen en er werken 23 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als op en informeel

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Open
local_bar
toffe locatie