Stage of afstudeerstage procesoptimalisatie

Jij gaat aan de slag met training within industry!

Dit ga je leren

In jouw Stage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Op dit moment is de organisatie bezig met een opleidingsvraagstuk (twi --> Training within industry). Jij gaat machines ontleden en opdelen in 40 taken. Daar moet je natuurlijk best wat kennis van techniek van hebben. Jij bent verantwoordelijk voor het hele systeem. Jij werkt samen met de operators en de teamleiders en productiemanager!

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig
- no nonsense

Over dit bedrijf

Binnen jouw stagebedrijf hebben ze meer dan 100 jaar kennis en ervaring opgebouwd in katoen. Als katoen Experts weten zij dan ook dat katoen als geen andere vezel zowel zachtheid, sterkte en absorberend vermogen zo goed combineert. Dit maakt katoen bijzonder geschikt voor gebruik bij de verzorging van de huid.
Jouw stagebedrijf biedt een gevarieerd assortiment aan producten van 100% katoen, waarvoor de beste katoenmixen gebruikt worden. Producten van biologische (GOTS) of fairtrade katoen vallen uiteraard ook binnen de mogelijkheden.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrijdag krijg jij friet, kroketje of burger!