Stage of afstudeerstage marketing & communicatie

Je gaat het bedrijf helpen om marketingbreed sprongen te maken

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meedraaien op marketing en communicatie gebied. Je zal je daarbij zowel op de interne als op de externe communicatie focussen, om op die manier een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen over wat marketing en communicatie nou eigenlijk behelst.
Dit kan betekenen dat je aan de slag gaat met het schrijven van nieuwsbrieven, het creëren van content voor op de website en met het onderhouden van social media kanalen. Daarnaast is het een grote pré als je creatief bent en bijvoorbeeld met het Adobe pakket kunt werken. Met behulp van jouw creativiteit kan jij er voor zorgen dat alle marketingcommunicatie uitingen er gelikt uit zien.

Deze organisatie staat ook zeker open voor een afstudeerder, maar dan is het wel de bedoeling dat je 3 dagen gaat meewerken.
Het onderzoek zal in samenspraak met het bedrijf geformuleerd worden. Er liggen tal van projecten die door jou opgepakt kunnen worden!

Je zal leren om op basis van eigen initiatief te werken. Natuurlijk word je goed begeleid en kan je overal terecht met de vragen die je hebt, maar het is aan jou om je proactief op te stellen en jouw eigen kwaliteiten te laten zien.
Op die manier zal je leren hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en wat er allemaal van je verwacht wordt.

Zo ziet jouw dag eruit

Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van marketing en communicatie. Je zal schakelen met zo veel mogelijk personeelsleden en met de marketingmanager die een overkoepelende functie heeft.

Dit ben jij

- Zelfstartend
- Redactionele- en communicatieve vaardigheden
- Verantwoordelijkheidsgevoel
- Creatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een holding waaronder 20 andere bedrijven vallen. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, dynamisch en hard werkend.

Je komt te werken samen met de marketing specialist. Hierdoor ben je ook continue bezig met de corebusiness van het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.
Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Dynamisch, inspirerend en vrij
local_bar
Werken in een omgeving met meerdere bedrijven!