Stage of afstudeerstage logistiek

Je gaat een logistiek plan op zetten

Dit ga je leren

Bij jouw stagebedrijf zijn ze op zoek naar een student die de logistiek kan gaan optimaliseren. Momenteel lopen ze tegen het probleem aan dat de planning van het logistieke proces niet goed is; pakketten worden verkeerd geleverd, mensen zijn vaak niet thuis, de routes zijn niet optimaal.

Jij als (afstudeer)stagiair gaat onderzoeken waar de fouten zitten in het logistieke proces en deze verbeteren.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een gezellig praatje met je collega’s. Hierna ga je direct aan de slag met de taken die je die dag moet gaan doen. Voor vragen kun je altijd bij je stagebegeleider terecht. Je stagebegeleider zal altijd bereid zijn om je te helpen met de dingen waarmee je vast loopt. Door jouw kennis van het vak help je het bedrijf met het efficiënter lopen van processen. Het bedrijf heeft veel baad bij het onderzoek en helpt je daarom ook graag.

Dit ben jij

Passen de volgende eisen bij jou?
- Je bent zelfstandig
- Hands on mentaliteit
- Logistiek inzicht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in in de gezondheidszorg en en er werken ongeveer 30 medewerkers. De logistieke taken laten ze nu door een andere organisatie doen, maar ze willen dit graag in eigen beheer nemen. De sfeer in de organisatie is informeel. Verder is er geen logistieke afdeling, dus het wordt echt je eigen project en onderzoek.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Relaxed en informeel
local_bar
Je hebt echt je eigen project