Stage of afstudeerstage doelgroeponderzoek

Een doelgroeponderzoek uitvoeren en strategische handvatten creëren op marketing communicatie

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage of afstudeerstage ga je aan de slag op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer, het updaten van de website en andere huisstijl onderdelen en het schrijven en versturen van nieuwsbrieven en offerte aanvragen.

Het is voor de organisatie ook erg belangrijk dat duidelijk wordt hoe ze de (deels nieuwe) doelgroep zo goed mogelijk kunnen bereiken. Door COVID is de organisatie genoodzaakt een iets andere weg in te slaan. Dit vraag tevens om nieuwe inzichten in de doelgroep en een andere benaderingswijze. Jij kan ze helpen door een onderzoek naar de potentiële doelgroep op poten te zetten.

De belangrijkste uitkomsten dienen ook gelijk in de praktijk gebracht te worden, zodat het stagebedrijf direct vooruitgang ziet. Uiteraard krijg je voldoende tijd (2,5 tot 3 dagen) voor het onderzoek.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair of afstudeerder binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie?

Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van aansprekende content.

Aangezien het stagebedrijf ook slaapplaatsen aanbiedt (60 kamers), is het mogelijk hier te overnachten. Daarnaast is er flexibiliteit als het gaat om de aanwezigheid bij de organisatie.

Dit ben jij

- Leergierig
- Zelfstandig
- Kennis van de nieuwste marketingtrends
- Analytisch
- Innovatief en creatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de recreatie en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.
Ze bieden op dit moment zomerkampen, schoolreisjes en cursussen op locatie aan. Daarnaast is het mogelijk hier te vergaderen of even aan de realiteit te ontsnappen.

Je komt deels te werken op locatie en hebt mogelijkheid tot overnachten. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Hecht team