Stage marketing en online marketing

Je gaat veel leren en doen in de (online) marketing

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met de marketing in de breedste zin van het woord. Van Social Media tot SEO/SEA en het schrijven van content. Jij zorgt ervoor dat de marketing van jouw stagebedrijf verbeterd wordt. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden.

Taken die hierbij horen zijn bijvoorbeeld:
- De nieuwe website van content voorzien
- Maillijsten up to date houden en e-mail marketing
- Je gaat aan de slag met social media, denk aan het plaatsen van content op o.a. Facebook en Linked in
- Je gaat de Online Marketeer ondersteunen met SEO/SEA/Adwords/Analytics
- Leer je hoe Facebook en Linkedin advertising werkt
- Ondersteunt het marketing team met overige marketing werkzaamheden
- De customer journey in kaart brengen

Je hoeft nog geen praktijk ervaring te hebben, zolang je maar affiniteit en interesse hebt in de online marketing. Het is een internationale organisatie, maar jij zal vooral op de Nederlandse markt actief zijn.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag zelfstandig. Elke week wordt er samen een werkplan gemaakt zodat je weet wat je voor werkzaamheden kan gaan uitvoeren. Het bedrijf denkt graag met je mee en wilt je van alles leren. Als jij jezelf ergens in wilt gaan specialiseren, dan krijg je daar ruimte voor.

Dit ben jij

- Je bent zelfstandig en zelf startend
- Je bent ondernemend
- Je bent creatief
- Je durft zelf met ideeën te komen
- Je bent assertief
- Je verstaat en begrijpt Engels

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is een technisch bedrijf en is gespecialiseerd in de verkoop van sensoren en meetsystemen. Het bedrijf kent haar onderscheidend vermogen in extra engineering op een product om het op die manier op maat te maken voor haar klant. De organisatie is al jaren stabiel en bestaat inmiddels 40 jaar. Er werken in Nederland ongeveer 20 mensen bij het bedrijf en in Duitsland bevindt zich het hoofdkantoor. Daarnaast zijn er kantoren in Zweden, Frankrijk en de VS.

De producten die het bedrijf levert zijn bijvoorbeeld sensors, drukmeters, joysticks of rekstokjes. Er zijn verschillende branches waarin het bedrijf werkt zoals de Offshore, Energy, Machinebouw, Medisch, Luchtvaart en de agrarische industrie.

group
20+ medewerkers
mood
Open en veel vrijheid
local_bar
Snelgroeiend en internationaal