Stage marketing en evenementen

Ga aan de slag met de marketing en evenementen bij een innovatief bedrijf

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je volledig mee in het marketing- en evenemententeam van een internationaal ICT bedrijf. Jouw werkzaamheden passen bij jouw opleiding en de opdracht die jij gaat uitvoeren. Uiteindelijk ga je je bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer, het maken van nieuwsberichten,
het designen van whitepapers, het schrijven van blogs en content voor op de website. Ook ga je evenementen organiseren, dit kan zowel online als offline. Denk bij een online evenement aan het organiseren van een webinar of round table. Bij een offline evenement gaat het om het organiseren van een personeelsactiviteit of congres. Het mag dus duidelijk zijn dat geen dag dan ook hetzelfde is!

Je komt te werken in een marketingteam waar ze zich bezig houden met content, branding en evenementen. Omdat de medewerkers veel ervaring hebben kom jij over deze onderwerpen veel te weten. Onderwerpen waar jij je mee bezig kan houden zijn gericht op het bereiken en uitbreiden van een bepaalde doelgroep (marketing), employer branding of evenementen! Al deze activiteiten worden door het marketing uitgevoerd en jij kan dan ook echt impact maken binnen de organisatie.

Jouw toekomstige stagebedrijf begeleid organisaties bij het implementeren en het in gebruik nemen van een nieuw cloud platform, maar maakt medewerker ook digitaal steeds vaardiger. Dit doen ze niet alleen in Nederland, ook in India en Australië groeit het bedrijf hard! Vanaf dag één krijg je plek in team met gedreven en enthousiaste professionals, waar ze jouw hulp goed kunnen gebruiken! Het is geen probleem als jouw reistijd wat langer is naar kantoor, het is namelijk mogelijk om de helft van de tijd thuis te werken. Dit betekent dat jij ongeveer 2 dagen naar kantoor kan komen, maar als jij meer op kantoor wilt werken kan dat natuurlijk ook altijd!

Taken die jij gaat uitvoeren:
- Social media berichten plaatsen
- Evenementen organiseren
- Ondersteunen bij marketingcampagnes
- Ontwikkelen en productie van video, visuals en ander beeldmateriaal

Ben jij zelfstandig, leergierig, creatief en heb je affiniteit met ICT? Solliciteer dan direct! Er is namelijk nog één plek beschikbaar voor een start in september of oktober.

Zo ziet jouw dag eruit

Je start de dag met een leuk gesprek met jouw collega's over het weekend en een kop koffie of thee. Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media, SEA, SAO en het schrijven van blogs. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Bijvoorbeeld bij een webinar voor bestaande klanten of een congres. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

✔ Communicatief sterk
✔ Creatief
✔ Zelfstandig
✔ Ervaring met InDesign is handig, maar niet noodzakelijk

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het digitaliseren van bedrijven en er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met vier gezellige en ervaren collega’s. Zij houden zich bezig met alle marketingactiviteiten en evenementen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Weekendjes weg