Procesoptimalisatie stage bij internationale logistieke speler (Regio Breda/Dordrecht)

Jij gaat bij dit bedrijf zorgen voor verschillende procesoptimalisaties!!

Dit ga je leren

Bij jouw toekomstige stagebedrijf zijn momenteel veel veranderingen gaande. Het terrein groeit hard waardoor er in de afgelopen jaren flinke aanbouw is geweest. Door deze nieuwe tanks, de nieuwe manier van werken hiermee en de extra mogelijkheden voor het bewaren van grondstoffen en afvoeren hiervan. Tevens zijn deze tanks door een ander team opgezet en is de precieze werkwijze niet volledig uitgeschreven. In samenspraak met jouw toekomstige stagebedrijf ga je bepalen op welke procesoptimalisatie jij je op wilt focussen tijdens deze afstudeerstage. Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn ISO certificering herzien, afval processen, drumming en tankcontainer opslag of bij de laadplaatsen.

Tijdens jouw afstudeerstage / meewerkstage ga jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden:
- Analyseren van processen
- Inzichtelijk maken van risico’s
- Kijken naar verbetermogelijkheden en quick wins (processen, software etc.)
- Organiseren van bijeenkomsten en brainstormsessies voor ideeën
- Administratie
- Excel

Zo ziet jouw dag eruit

Vol energie start jij de nieuwe week bij jouw stagebedrijf. Jij gaat in overleg met operators en begint met een knelpuntenanalyse. Tijdens je stage zal je erachter komen dat niet iedereen volgens dezelfde standaard werkt, terwijl dit wel de wens is. Jij bedenkt hoe dit bedrijf dit gaat optimaliseren en uiteindelijk jouw optimalisatie implementeren. Mocht jij tijdens het afstuderen een goede klik hebben met dit bedrijf dan is het zelfs mogelijk dat je hierna een baan aangeboden krijgt!

Dit ben jij

- Analytisch
- Proactief
- Zelfstandig
- Assertief
- Affiniteit met techniek (vereist)
- Eigen auto

Over dit bedrijf

Ben jij op zoek naar een gave stage in de technische logistiek? Dan ben je bij jouw toekomstige stagebedrijf aan het goede adres. Jouw toekomstige stagebedrijf is gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening. Hierbij kun je denken aan terminals, containers en transport. Ze opereren wereldwijd en zijn erg flexibel. In totaal werken heeft de organisatie duizenden medewerkers in dienst.

Je komt te werken op het zo goed als nieuwe kantoor waar je een prachtige werkplek krijgt met uitzicht over het hele bedrijf. In totaal werken daar zo’n 30 collega’s. Jij komt te werken op de commerciële afdeling.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een stagevergoeding van 300 euro!

Het bedrijf niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer, dus heb je een eigen auto dan is dit mooi meegenomen! Het bedrijf ligt in net boven Breda.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Eigen project