Internationale marketing stage bij een groot familiebedrijf

Tijdens jouw stage ga je ondersteuning bieden op de marketing- en communicatieafdeling van een grote internationale speler in de reinigingsproducten.

Dit ga je leren

Studeer jij international business & languages/management, commerciële economie, of vergelijkbaar? En zoek jij per september 2023 een toffe stage of afstudeerstage? Lees dan snel verder! En vergeet niet te reageren, deze vacature is ieder halfjaar zeer snel vervuld.

Jouw toekomstig stagebedrijf is een internationaal familiebedrijf! Dit internationale familiebedrijf houdt zich dagelijks bezig met de productie, verkoop en marketing van iconische merken uit de reinigingssector.

Hoogstwaarschijnlijk ben je bekend met de merken en is het handig om te weten dat dit producten zijn voor de consumentenmarkt.

Gedurende jouw stage/afstudeerstage ga je aan de slag met diverse online marketing activiteiten van je toekomstige stagebedrijf. Jij zal als stagiaire komen te werken op een marketing afdeling die bestaat uit zo'n 10 man. Echter bestaat het team waar jij nauw in gaat samenwerken uit ongeveer 4 man.

Uiteraard is er alle ruimte voor je afstudeeronderzoek, hier krijg je 2 dagen per week de tijd voor. De kwaliteit van je onderzoek zal altijd gewaarborgd blijven. Er zijn diverse vraagstukken beschikbaar.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start je dag met een goede kop koffie en neemt plaats achter je laptop! Eerst zal je de nieuw binnen gekomen data analyseren en vervolgens ga je in overleg met je collega's over een nieuw project. Jouw stage is heel divers en geen dag is hetzelfde. Het betreft namelijk een mooie mix tussen creatieve werkzaamheden en analytische werkzaamheden!

Je bent als marketing- en salessupport een vast onderdeel van het team en je wordt betrokken bij projecten en vergaderingen met cross functionele collega's.

Daarnaast krijg je voldoende ruimte en ondersteuning bij het schrijven van je (afstudeer)opdracht.

Dit ben jij

- Een aanpakker
- Je kan werken met deadlines
- Communicatief
- Affiniteit met (online) marketing
- Teamspeler
- Zowel Nederlands als Engels vaardig in woord en geschrift!
- Een rijbewijs is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de productie, verkoop en marketing van bekende reinigingsmerken. De organisatie telt wereldwijd ongeveer 15.000 medewerkers en de sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Dit bedrijf heeft al jarenlang ervaring met het begeleiden van hbo-studenten, dus van goede begeleiding ben je in ieder geval verzekerd ;)

Je krijgt bij dit bedrijf professionele begeleiding en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is niet heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, een eigen auto is dus wel handig!

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrijdagmiddagborrel