Afstudeerstage technische bedrijfskunde

Jij gaat aan de slag met het automatiseren van het sorteerproces

Dit ga je leren

Jouw stagebedrijf is actief met de teelt van hardfruit (peren en appels) en daarnaast zorgen ze ervoor dat het fruit gekoeld, gesorteerd, verpakt en verkocht wordt.

Met name het proces van sorteren en verpakken kost veel menselijke arbeid en ze willen kijken in hoeverre dit geautomatiseerd kunnen worden. Dit idee ligt al een tijd op tafel, maar ze hebben hier te weinig tijd voor om dit goed uit te zoeken.

Daarom zoeken ze een afstudeerstudent die dit verder gaat onderzoeken. Jij gaat onderzoek doen naar het optimaliseren van het sorteer- en verpakkingsproces van het fruit. De bedoeling is dat je met verschillende leveranciers van sorteer- en verpakkingsmachines in gesprek gaat om te kijken wat er in de markt speelt. Daarnaast werk je een plan uit voor de komende jaren om het automatiseringsproces in goede banen te leiden en denk je ook na over de investeringen die hierbij komen kijken.
Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van het sorteer- en verpakkingsproces binnen dit bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen.

In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.

Dit ben jij

- Je hebt al praktijkervaring opgedaan in bijvoorbeeld een meewerkstage
- Affiniteit met fruitteelt is een pré
- Je kunt goed met mensen omgaan
- Proactieve houding
- Enthousiast

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het telen, verwerken en verkopen van hard fruit en er werken ruim 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en open.

Je komt te werken met gezellige en hulpvaardige collega’s. Zij houden zich bezig met alle processen binnen het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid!